jsou plody ořechovce pekanového pocházející z jihu Severní Ameriky.
Pekanové ořechy jsou podobné vlašským ořechům. Pekanové ořechy jsou sladší a jemnější.
Jí je samotné, ve sladkých moučnících, pokrmech a pečivu, v müsli,..
Konzumace pekanových ořechů chrání před degenerací mozkových neuronů, laterární skleróze, Alzheimerově a Parkinsonově nemocí, rakovině a chorobám srdce. Obsahují vitamin E, který je přírodní antioxidant. Vitamin A, vápník, zinek, hořčík, fosfor a vitamin C.
Pekanové ořechy jsou podobné vlašským ořechům. Pekanové ořechy jsou sladší a jemnější.
Jí je samotné, ve sladkých moučnících, pokrmech a pečivu, v müsli,..
Konzumace pekanových ořechů chrání před degenerací mozkových neuronů, laterární skleróze, Alzheimerově a Parkinsonově nemocí, rakovině a chorobám srdce. Obsahují vitamin E, který je přírodní antioxidant. Vitamin A, vápník, zinek, hořčík, fosfor a vitamin C.