Nejnavštěvovanější recepty
Nejnovější komentáře
» web o gastronomii a kuchařkách 31.10.2017 16:50Pavla Szkolová Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
» Poraďte mi 21.09.2015 19:25Ibolya Meszarosova Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
» Poraďte mi 16.09.2015 09:03Ibolya Meszarosova Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
» Mazání a úprava receptů 16.09.2015 09:02Ibolya Meszarosova Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
» Poraďte mi 15.09.2015 15:38Ibolya Meszarosova dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více
Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů
cookies .
Souhlasím
Je považován za delikatesou. Za tzv. pravý kaviár je označován kaviár černý z jesetera.
Používá se na pečivo, kanapky,...
Kaviár známe i červený vyrobený z jiker lososovitých ryb.