Pikantní vepřový guláš

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Suroviny

Porce: 6 + –

Doba přípravy: 90 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Dušení

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

Počet porcí: 6

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Hrubě nakrájené cibule vložíme na rozpálené sádlo a pečeme do světlehněda. Cibulka se musí několikrát přichytit k hrnci. Když se tak stane, tak mírně podlijeme vodou, aby se nespálila. Toto opakujeme 3x. Docílíme tak toho, že cibulka(a potažmo i guláš) bude mít tmavěhnědou barvu a cibule nezhořkne. Dáváme pozor, abychom cibuli nespálili.
Přidáme maso, mletou papriku, promícháme a lehce zasmahneme.
Přidáme rajský protlak a opět vše promícháme. Přilijeme trochu vody, kmín, opepříme a osolíme a podusíme do tuku.
Až nám vyplave tuk na povrch, tak zasypeme moukou. Přidáme vodu a vaříme. Papriky nakrájíme na proužky, stroužky česneku prolisujeme, přidáme lžičku majoránky, nadrobno pokrájenou červenou chilli papričku(bez pecek) a vše vložíme do guláše. Dusíme pod pokličkou do změknutí masa. Dle požadované konzistence přidáme tmavou jíšku.
Provaříme a můžeme podávat.
Příloha : knedlíky, pečivo nebo těstoviny
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist